Ιμάντες

Η εταιρεία Yiavasis Belts Ltd ειδικεύεται στην προμήθεια και κατασκευή ιμάντων για όλες τις χρήσεις και για όλους του τομείς της βιομηχανίας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από μεταφορικούς ιμάντες (conveyor belts), ταινίες μετάδοσης κίνησης (Power transmission belts), Round belts, Rubber belts και ιμάντες για μπαλαριστικές μηχανές για δέσιμο σανού (round hay baler).


Στο εργοστάσιο μας έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάζουμε ατέρμονους ιμάντες (endless belts) σε οποιεσδήποτε διαστάσεις. Υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής σκαλιών (profiles), οδηγών ( guides) και μεταλλικών ενώσεων.

Τα Προϊοντα Μας
Ιμάντες Κατάλληλοι για τρόφιμα PVC και PU
Παρέχουμε μία ολοκληρωμένη σειρά ιμάντων για μεταφορά τροφίμων που τηρούν όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας και υγείας τροφίμων (οργανισμό FDA, πιστοποιητικά HACCP, REACH, EU).  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ιμάντων από PVC και πολιουρεθάνη σε λευκό και μπλε χρώμα. Οι ιμάντες αυτοί χρησιμοποιούνται κυρίως σε αρτοποιεία, εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων, γαλακτοκομικών προϊόντων, επεξεργασία και συσκευασία φρούτων και λαχανικών, φαρμακοβιομηχανίες.
PVC Ιμάντες

Η Yiavasis Belts Ltd προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά από PVC ιμάντες για όλο το φάσμα της βιομηχανίας που  εκτείνεται από ελαφριά μονόφυλλους ιμάντες (1 ply) μέχρι βαρετού τύπου.   Διαθέτουμε ιμάντες ανθεκτικούς στη χρήση χημικών, λαδιού, σε χαμηλές και ψηλές θερμοκρασίες. Οι κύριες εφαρμογές των ιμάντων είναι σε συσκευαστήρια, βιομηχανική και αγροτική παραγωγή, μεταφορά φορτίων, ηλεκτρικούς διαδρόμους και άλλες πολλές.

Rubber Belts

Διαθέτουμε μία πλήρη γκάμα rubber ιμάντων του τύπου EP (polyamide / polyester) που είναι διαθέσιμοι σε διαφορετικές αντοχές,  αριθμό φύλλων, πάχη και ποιότητα.  Επίσης διαθέτουμε ιμάντες ανθεκτικούς σε ψηλές θερμοκρασίες, λάδια και υψηλή τριβή. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε εργοστάσια ανακύκλωσης, αεροδρόμια και βαρετού τύπου βιομηχανίες.

Round Hay Baler Belts.

Διαθέτουμε μία ολοκληρωμένη σειρά από ιμάντες για  δεματοποιήση σανού που ταιριάζουν σε όλους τους κατασκευαστές και μοντέλα μηχανημάτων.

Οι ιμάντες είναι υψηλής ανθεκτικότητας  με ανάγλυφη  επιφάνεια από καουτσούκ και 3 ενσωματωμένα λινά από νάιλον και πολιέστερ,  ανθεκτικά στην τριβή, πίεση και ένταση που ασκούνται πάνω στους ιμάντες .  Εφαρμόζονται ενώσεις τύπου Clipper, Mato, Alligator και ενώσεις με βίδες .

Ιμάντες μετάδοσης κίνησης

Διαθέτουμε ιμάντες μετάδοσης κίνησης για μεγάλο αριθμό χρήσεων.  Οι ιμάντες υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία υλικών όπως elastomer, πολιουρεθάνη και δέρμα για ελαφριά ή βαρετού τύπου χρήση, με μεγάλη αντοχή σε ψηλές θερμοκρασίες, λάδια, σκόνη και τριβή. Χρησιμοποιούνται κυρίως στους τομείς επεξεργασίας χαρτιού, ξύλου, κίνηση κυλίνδρων και μηχανές υψηλές ταχύτητας..

Ενώσεις μεταλλικές

Διαθέτουμε ολοκληρωμένη σειρά από μεταλλικές ενώσεις σε ποιότητα steel, stainless steel και zinc για όλους τους τύπους ιμάντων και εφαρμογών. Η εταιρεία μας είναι διανομέας για την Anker-Flexco, Clipper, Alligator, Mato και VAT..

Η Yiavasis Belts Ltd είναι αντιπρόσωπος στην Κύπρο των:
Chorino 1906 Logo
Chiorino
Picture52
Gummilabor
Gummilabor
Flexco_Logo
Flexco
Continental_logo
Continental